Loslaten
30 september 2012 - Prinsenbeek, Nederland
Het afgelopen weekend stond in het teken van gedag zeggen.
Op zaterdagochtend een heerlijk ontbijt met kinderen en hun partners. Feestelijk, met champagne. Bas even over uit Berlijn, Anne-Karlijn heeft haar bachelor kunstgeschiedenis behaald en Jelle gaat verder door het leven als Sherlock Jelle. Hij is een verse recherchekundige. Onder het genot van croissanterie, bananenbrood,gebakken door Jelle en Moniek, koffie en sapje fijn bijgekletst. Natuurlijk ook foto's gemaakt.
Zondagmiddag was de beurt aan ouders,broers,zussen en neven/nichten. Met iedereen lekker gebabbeld onder het genot van heerlijke, zelfgebakken appeltaart (niemand bakt deze lekkkerder dan mijn moeder),een hapje en drankje. Lieve kadootjes voor op reis gekregen. Een middag vol warmte en gezelligheid. Om met veel plezier aan terug te denken.
Kenmerk vande afgelopen week : “ de laatste keer in 2012”.
Voorlopig de laatste werkweek, afronden van lopende zaken in huis, praktijk en vereniging, afscheid nemen van vrienden en collega’s met een etentje, wat lekkers bij de koffie…Vrienden en vriendinnen, alles in het teken van het aanstaande vertrek.
Met het dichterbij komen van de datum van vertrek groeit bij ons het besef dat, om te kunnen vertrekken, we veel moeten loslaten. Met dit besef neemt ook de twijfel toe.Waarom willen we dit eigenlijk?? Is het echt al deze moeite waard???
Sinds we gisteravond onze rugzak hebben gepakt (alles kan erin!!!), is er rust.
Het wordt tijd dat we gaan, antwoorden vinden we onderweg.....

Ik zal jullie zeker volgen
Geniet ervan.
veel plezier een goede vakantie en tot Maart 2013
Rien & Lia.
het grote feest gaat beginnen, alles en iedereen is er op voorbereid, dus springen maar.
Als lid van de lvng zal ik je zeker missen, maar gun ik je helemaal het "genot" en de ervaring om deze onderneming aan te gaan. Lekker met zijn twee heel basaal dat te ondernemen waar je passie nu in te ervaren is.
Ik ben benieuwd naar jullie verhalen, een super goede reis met veel leerervaringen en net zo veel verwonderingen en geraaktheden. geniet en groei lekker samen hieraan.
HArtelijke groet Emy Heijnen ( lvng-lid)
Beetje jaloers ben ik wel........................
Geniet er van samen met volle teugen, maar kom gezond en vol nieuwe iedeen behouden thuis.
Ik ga jullie zeker volgen!
x Claudia
Liefs, Anja.
Heerlijk lekker lang genieten.....
Mooie veilige reis toegewenst, en ik kijk uit naar jullie reisverhalen. Doe er af en toe ook een fotootje bij.
Geniet ervan,
Kees en Marian Theeuwes
liefs, harmtine
Er is al zoveel gewenst door iedereen dat ik alleen maar kan zeggen: "Ik wens jullie alles wat jullie jezelf wensen!"
(en dat zal ongetwijfeld heeeel veel zijn!)
Beleef het, en schrijf lekker veel, zodat we er allemaal van kunnen meegenieten! Succes!! veel liefs van Sylvia Korporaal
Ondertussen zijn jullie aan de reis begonnen. Ik wens jullie een prachtige reis en veel mooie verhalen toe. Het lijkt mij geen enkel probleem om dit te laten slagen. Veel plezier, succes. Ik volg jullie.
Groeten, Hélène
Heel veel plezier en mooie ervaringen toegewenst!!
Groetjes Arsenia
Ik stap nu pas in jullie avontuuromdat ik niet eerder op de hoogte was van jullie globetrotteradres. Tot nu toe klinkt het allemaal heel spannend. Ik blijf het volgen en hoop dat jullie zo af en toe op een verloren momentje ook nog aan mij denken!!
Veel leut en de groetjes
Piet Maas